7.31.2006


Xocolata....
L'empresa Nestlé està fent una remodelació dels seus productes de xocolata i ha preparat un producte de la seva marca per excel·lència, Cailler, per renovar la seva oferta al mercat mundial. Ha començat per Suïssa que a la fí i a la cap és la seva seu central. Per fer-ho ha contractat una nova gerent i ha convocat un concurs de l'envoltori que renovarà totalment. Aquest ha estat fet per Jean Nouvel, afamat arquitecte que també ha realitzat la Torre Agbar de Barcelona.
Han tingut moltes queixes, dels compradors perquè s'encareix la mateixa xocolata que ja menjaven només que amb un envoltori diferent per molt modern que aquest sigui...dels mateixos gestors de l'empresa que no veuen que els guanys pugin, que era en l'origen, l'objectiu del canvi.
Per tot plegat han decidit que a més han d'oferir al comprador alguna cosa més que envoltori i han encarregat a Ferran Adrià, el cuiner més famòs i reconegut del món, la composició de noves formes de xocolata perquè els que la mengem, tinguem el plaer de la xocolata Cailler de sempre, afegint-hi l'explosió de sabors i propostes trencadores a les que Adrià ens té acostumats.
Qui es podrà resistir? ningú. Ningú dels que saben apreciar el que significat un tast de paradís a la boca, com a mínim del 80%....