12.02.2007

I ara, a treballar...


Va ser una gran manifestació, mal que li pesi a alguns i malgrat que els diaris hagin tingut, desgraciadament, un altre titular per posar a dalt de tot.
Les sensacions dels que hi érem van ser bones, molt bones. La gent anava a totes, demanàvem el que considerem que és nostre, res més. Tenim la raó de la nostra part encara que ens haguem d'empassar comentaris de l'estil: "va ser una reunió de jovenets independentistes" o "no s'hauria d'haver fet perquè ja s'està invertint tot el que es pot"..Fal·làcies manipulades de la veritat que es va viure a Barcelona aquella nit.

Ara toca treballar per rendibilitzar l'esforç de tanta gent. La voluntat de milers de catalans que surten al carrer, sense posar cap partit per davant, és mostra de maduresa política. Anem molt mancats de política de la bona, de participació, com per no aprofitar els rendiments de la mani de dissabte. Perquè si els que han de fer les polítiques adients no prenent consciencia de la crida feta, no ens sortirem.
La Plataforma pel dret a decidir està donant resultats, cal que es converteixin en fets. I si els partits tradicionals no poden o no saben fer-ho, aquesta i altres plataformes esdevindran eines actives de la política. No ens podem permetre deixar passar el moment. La democràcia real es fa en el dia a dia; la política és l'eina, els partits s'han de posar a to i donar respostes, sinó els ciutadans tornarem a prendre decisions.

Llibre: Fa mil anys que sóc aquí de Mariolina Venezia
Pel·lícula: Elizabeth. The golde age de Sehkar Kapur
Música: Devil may care de Diana Krall


Etiquetes de comentaris:

4 Comments:

Blogger Maurici said...

Bé, Trina ja està arreglat entro com usuari de la meva antiga conte a Blogger

8:09 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

Marià,

gràcies...però no m'agrada que sigui així que ens ho fan fer des de blogger, espero que estigui solucionat..perquè sinó em sembla que restringeix les possibilitats.

Salut
Trina

8:43 p. m.  
Blogger Maurici said...

Tens raó Trina, però per ami cap problema.

10:33 p. m.  
Blogger Artur said...

Va ser una manifestació de ciutadans, de famílies, de gent normal. Darrerament totes les manifestacions "importants" porten banderes de Cuba i figures del Ché, tot molt respectable, però no veig pares i mares amb els cotxets de nen, ni avis ni àvies...

Molts mitjans de comunicació han provat de silenciar-ho, aquest és l'estil TV3 que hi va dedicar 5 minunts o el del País, rebaixant a xifres inversemblants la participació, o tergiversar-ne els motius, o dir que anàvem enganyats i estafats...

Potser que ja n'hi ha prou i és el que vam dir. Ara potser que en caldria fer un altre per a protestar pel "botxornós" estil de la majoria de diaris i informatius.

12:53 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home