11.02.2006

Contactes

Ha començat el temps dels contactes. Alguns han criticat les seccions de contactes dels diaris però diria que a partir d'avui als caps dels partits catalans nomès els mancarà posar-hi un anunci per vendre's al millor postor. Exemples:

Morenàs de mirada arrebatadora i llengua versàtil s'ofereix per a amo dominant...notaris abstindre's. Telefòn obert a tothora, s'atèn també en castellà.

Submís i tendre, però capaç de fer els dos rols, cerca companys de nit, amb fins seriosos. Abstenir-se poetes de socarel. Pis propi. S'atèn en diverses llengües.

Agosarat i innovador, amb personalitat pròpia cerca company per fer duo i/o trio. Abstenir-se progres caducs i antics cristians. S'atèn en català.

Hippie reciclat, versàtil en les postures, cerca companys per trobades en grup, no hi ha límits, els posem junts. S'atèn en diverses llengües.

Cavaller d'antic posat, elegant i ferm amb problemes de situació, cerca algú que estimi sense condicions. Chalet i casa la costa. S'atèn preferiblement en castellà.

Jovenzuelo decidido, busca compañeros de fiesta para romper con todo. No hay límites, excepto los que ponga yo. Se atiende exclusivamente en castellano. Polacos abstenerse.

El joc està en descobrir qui és qui...els trobeu?