9.29.2006


El Constitucional ens apaga la tele

El Tribunal Constitucional ha admés a tràmit avui el recurs d'inconstitucionalitat que el govern espanyol va interposar contra 50 articles de la Llei de l'Audiovisual de Catalunya. També van interposar recurs els del PP, però la notícia no diu si aquest s'ha admès o no. Però no cal, amb un ja en tenim prou. Què trist!

És antic i caspós el fet de que es negui la possibilitat d'ordenar l'oferta audiovisual, que no han estat capaços de fer per a la resta de l'estat. Però la manca d'idees, la poca traça i la inacció és la característica d'aquesta centralitat que patim de fa temps, i que ni amb el canvi de govern s'ha resolt de totes totes.
Desprès de l'admissió a tràmit del recurs contra l'Estatut ahir, i desprès d'haver de sentir tantes bajanades sobre les seleccions esportives o els peatges... potser sí que ens veiem diferents, potser sí que arribarem a pensar que estem un pas endavant en conceptes democràtics i modernitat.

Que no només és disseny o restaurants, que també! Sinó que és modernitat i innovació en el pensament, l'organització social i els serveis públics.
Que el Tomàtic els faci una trucada als del Constitucional!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Molt oportú aquest comentari. Comparteixo la teva visió sobre el tema.

4:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home