9.07.2006


Els set poders d'Àlex Rovira
Quan coneixes l'Àlex Rovira en persona, veus un home amable, atent, de formes educades però segures. Jo el coneixia pels seus llibres i per alguna informació d'un amic, i el varem convidar a fer una conferència per als mestres que comencen el curs escolar aquesta setmana perquè és interessant saber el punt de vista d'una persona aliena al món escolar, respecte de com fem servir el temps i com encarem la feina per començar a treballar amb els nens i nenes de les nostres escoles.
I ell va respondre, amb un éxit total.
El seu darrer llibre Els set poders parla de les eines que tenim els humans per caminar per la vida, i ell va demostrar aquest dia que els té aquests poders, els fa servir i els transmet als altres.
Jo no us faré una lliçó del que ell propugna, us invito a llegir-lo i a entendre el que proposa.
Tot es basa en pensar molt bé el que ets i el que vols, per arribar a aconseguir-ho, utilitzant estratègies simples i obvies: la cooperació, la interacció, el positivisme, l'emoció, l'amor. Conceptes tots ells que destil·la del gran batgatge de coneixements que l'Àlex té de persones que han sabut al llarg de la seva vida, aconseguir viure tal i com volien, essent artífexs de grans històries humanes, resultants de perseguir sense descans la felicitat.
Perseguiu l'Àlex Rovira, encara que algú em va comentar que és perillòs perquè fa que la gent aconsegueixi allò que somia, i a vegades això trenca esquemes, però, i què seria de nosaltres sense aquests perills?...Gràcies Àlex...

Música Blowing in the wind # Bob Dylan


2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tens raó que l'Alex és per admirar-lo però cal destacar que el teu article també és emmarcar-lo per la lloança que fas als valors més humanistes a través de les seves idees. M'agrada que les seves conviccions també te les facis teves i les vulguis transmetre.

11:05 p. m.  
Blogger Eduard Batlle said...

Modestament, m'hagués agradat molt poder haver fet aquest escrit. Gràcies i endavant!

11:08 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home