9.09.2006


Atlantis
Avui s'ha enlairat la llençadora espacial que porta la nau Atlantis cap a l'estació espacial internacional. Feia 3 anys que no suceïa. L'accident de la nau Columbia va aturar el programa espacial conjunt que avui es reprèn.
Fa uns dies que Stephen Hawking llençava una pregunta al foro Yahoo d'Internet on preguntava: Com podrà sobreviure la humanitat? molts li contestaren, ell triava respostes que li semblaven interessants, però la que va elegir finalment va ser la d'un noi que li deia que la humanitat sobreviurà nomès si és capaç de portar gent a d'altres planetes, de colonitzar l'espai.
Bé, si Hawking ho diu, deu ser veritat, és per això que sembla important que les missions espacials continuïn, i es facin de forma coordinada entre països, com és el cas de l'Atlantis.
Sobretot perquè sembla que aquí, a la Terra, les coses no van d'allò més bé: escalfament global, canvi climàtic, guerres, terrorisme, crisis migratòries...no és que vulgui ser negativa però com que no tinc un despatx de loteries com La bruixa d'Or, el propietari de la qual serà un dels turistes espacials properament; haurè de confiar en que properament sigui possible marxar a viure directament a un altre planeta, això si, amb la condició de que serà reservat el dret d'admissió, que no hauriem de reproduïr els mals terraquis...

Música The dark side of the moon # Pink Floyd


1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El de La bruixa d'Or se'n riu de nosaltres i hauria de recordar-se'n que s'ha fet ric gràcies a les nostres il·lusions

7:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home