9.18.2006


Internet i frau
La conexió a Internet és avui la base de totes les comunicacions humanes, socials, econòmiques. És la possibilitat d'estar connectat la que facilita els intercanvis d'informació, de feina, de riquesa, de desenvolupament.
Per això el govern espanyol va fer una llei (Llei 32/2003, de 3 de novembre, General de Telecomunicaciones) on s'intentava facilitar el canvi d'operador per aminorar la despesa dels usuaris i agilitar la conexió.
Però què és el que està passant realment? doncs que les empreses operadores en fan el que volen.
Aquest és un exemple: Jazztel fa telefònicament una gran oferta a usuaris de Telefònica per canviar-se d'operador. Si tú, pobre usuari de Telefònica, dius, tan sols, que d'acord amb que t'envii informació, sense signar cap paper, cap autorització, res, Jazztel et grava la conversa i la utilitza per dir-li a Telefònica que tú ets un nou client seu; Telefònica li fa cas i t'anul·la el contracte ADSL.
Així et quedes sense conexió, sense saber perquè, i si investigues i trobes el motiu, ni Telefònica ni Jazztel volen saber res, per tant han comès frau amb tú, però tú, estàs sense línia i sense possibilitat de solució.
Què es pot fer? res
Qui pot solucionar-ho? no se sap.
L'únic que se m'acudeix és anar a un jutge i denunciar a les dues empreses: per frau, a Jazztel, i manca de compliment de contracte a Telefònica.
Mentre, em conectaré mitjançant l'antic mètode el Tam-Tam o el de les senyals de fum, que encara tinc els bongos i la xemeneia funciona....