7.14.2006


Líban
Avui Israel ha tornat a bombardejar el país veí del Líban.
Les bombes dels avions israelians cauen a prop de l'aeroport, on fins fa dos dies, milers de turistes se les prometien feliços de passar unes vacances diferents a l'orient mitjà.
Els responsables polítics del país són incapaços de respondre i salvaguardar la seguretat dels ciutadans. Els responsables polítics de les grans potències: Europa, USA, G8...només tenens paraules per a condemnar però no fets que aturin la massacre.
Els país verd i suau dels cedres torna a estar sota el calvari de la guerra no buscada. Sota la invasió sense escrúpols d'aquells que, emparats en el patiment d'un holocaust salvatge, troben justificació a d'altres holocausts salvatges. No és de rebut aquesta situació.
Avui a la portada de El País hi ha una fotografia impactant que no m'atreveixo a reproduïr: un home sosté en les seves mans el cos inert d'una nena morta per l'atac israelià...és d'un horror insoportable! És la viva imatge de la desesperació i de la tristesa.
Deseperació en les cares dels homes que no són capaços de fer res per salvar els seus per salvar-se ells mateixos, i tristesa perquè a més, les dones, les nenes, són sempre les primeres a patir les conseqüències de la violència, sigui a països en pau i llavors en diem "violència de gènere" o sigui en països en guerra i ja no diem res, les violen i les maten, i punt. Tristesa!
I ràbia, hem de fer alguna cosa...hem d'obligar els nostres polítics a actuar, hem de fer el que poguem per nosaltres mateixos...jo escric això i ho poso a la xarxa...que fas tú?...

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Trini: Et felicito per l'article del Contrapunt d'avui 21 de juliol. Estic completament d'acord amb tu en el fet que va ser un error que l'Ajuntament programés el concert de Miguel Poveda a la Plaça Prat de la Riba. Inammissible! El mateix dilluns 17 de juliol vaig entrar una instància a l'Ajuntament queixant-me de què s'hagués triat aquest lloc per un espectacle de la qualitat d'aquest i, també, dels sorolls del campanar, de les motos de la pizzeria, de la mala educació de la gent que pel sol fet de no pagar un espectacle es creu amb el dret d'importunar als altres. Estic d'acord amb tú que l'Ajuntament de Mollet li deu una compensació a Miguel Poveda.

Adéu.

Xenxu

12:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home