11.16.2007

Zapatero i Buenafuente


La Sexta és la nineta dels ulls de ZP, en la qual té posades totes les seves esperances per a que li faci de corretja de transmissió.
Buenafuente, copropietari i estrella de la cadena, s'ha posat a la feina, en el millor dels estils, tot i no ser el primer que entrevista el president perquè a La Nostra Mònica Terribas ja li'n va fer una sofisticada i nocturna entrevista als jardins de la Moncloa.

És tant important el continent, les formes, la imatge en televisió que malauradament el contingut no és el que els preocupa.
Amb la que està caient, posar-se a regalar avellanes de Reus, fent acudits fàcils sobre Rodalies, o deixar anar el mateix discurs concertat que faria en una entrevista als matins de Televisió Espanyola, és penós.
Quan per primera vegada en la història, el Parlament de Catalunya demana la dimissió d'una ministra, Magdalena Àlvarez; i quan encara no són capaços d'assegurar en quin moment arribarà l'AVE, fer broma i prou no fa gràcia.

Sempre s'ha dit que els bufons són els únics capaços de treure-li els colors al poder, en aquest cas Buenafuente no ha estat el bufó enginyós i brillant que sol ser; segurament perquè ja no és només el bufó, és també l'amo del teatre.

Llibre: Memòries (1930-1980) de Jordi Pujol
Pel·lícula: Stardust de Mattew Vaughn
Música: Bedshaped de Keane


Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bé, és el "talante" d'aquest senyor que finalment i amb bona cara, ens dóna el mateix resultat que el del bigoti.

10:32 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

O pitjor, perquè de l'altre no n'esperàvem res...però d'aquest...ara ja sembla que alguns ho tenim clar, d'altres no tant, si més no de portes en fora, que la cadira perilla...

6:48 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home