11.01.2007

Pujol i Mas publiquen


Jordi Pujol ha acabat el primer llibre de les seves Memòries de la mà de Manel Cuyàs, periodista d'El Punt, que publicarà Editorial Proa ben aviat.
De la seva banda, Artur Mas comença un videobloc que és novetat entre els polítics catalans. La blocosfera política catalana és prolífica com explica José Antonio Donaire, però el videobloc d'en Mas representa tot una novetat pel format i per l'innovació en la concepció del mitjà, no només és un bloc escrit, com el del seu paral·lel Duran i Lleida, sinó que afegeix la imatge com fan Hillary Clinton o Angela Merkel.
Però quin s'espera amb més interès, el videobloc d'en Mas o el llibre d'en Pujol? Fem apostes?...La veu i l'ombra del president Pujol sobrevola Convergència, i no sembla que sigui per a bé. Col·locat l'Oriol Pujol, l'hereu, en un bon lloc per sortir al Telenotícies cada dia, la nissaga pujoliana s'eternitza al partit mentre en Mas i en Duran no acaben de fer net en les seves relacions.
La regeneració catalanista que proposarà en Mas el 20-N té molt bona pinta, i més amb els esvorancs que sortegen els altres partits, però no tindrà èxit si realment no surt a volar sol, sense motxilles. No pot ser que a CiU encara visquin de la figura d'en Pujol. La regeneració haurà de ser total per a ser real.

Llibre: La scomparsa di patò d'Andrea Camilleri
Pel·lícula: La graine et le mulet d'Abdellatif Kechiche
Música: You're beautiful de James Blunt


Etiquetes de comentaris: ,