10.21.2007

Iceman i Sudàfrica

La lluita per la victòria a la F1 s'ha saldat a Interlagos amb la victòria de Kimi Raikonnen, l'home de gel. És un resultat just que deixa en entredit les maniobres en la foscor de Dennis i les personalitats que es passen de volada de Hamilton i Alonso
De fet, qui guanya és l'amo de l'F1
Bernie Ecclestone, que sap sempre generar negoci en un esport que s'assembla cada vegada més a un circ.

Menys coneguts però extremadament interessants han estat els partits de la Copa del Món de Rugby que ha guanyat Sudàfrica front Anglaterra, en una final d'infart.
Els meus preferits, els All blacks neozelandesos, es van quedar pel camí incomprensiblement, però esperen la seva oportunitat a la propera Copa mundial que tindrà lloc en 2011 a casa seva, New Zealand serà amfitriona i ens aclapararà amb els seus càntics aborígens i la seva força natural.
Sort que hem tingut de Joan de Sagarra a La Vanguardia per a mantenir-nos informats, perquè a casa nostra com que no tenim un representant, els mitjans no tenen cap interès.
I aquí els teniu, els All Blacks en acció!!

Etiquetes de comentaris:

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

És fantàstic que finalment Raikonnen s'emporti el mundial, soc Ferrarista i persona mes o menys assenyada, per tant és evident que amb la personalitat que gasten a McLaren hagués triomfat la barbàrie a la F1.
Aquests paios del Rugby no sé que mengen però foten por, això si, són molt nobles.

7:29 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

Aquests paios de New Zealand són així d'autèntics. Jo els he conegut al seu país, i vas pel carrer i te'ls trobes, sense cantar ni res, i fan por igual...

9:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Allez les bleus....toma haka...és fàcil anar amb els millors...Els All Blacks són els brasilers del rugby

8:11 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home