10.25.2007

Respostes al caos


Fotografia de Cesar Rangel per a La Vanguardia

Davant del caos que patim dia darrera dia, les respostes dels tècnics i polítics es van tensant. La conversa entre Antoni Bassas i el responsable de Tràfic de la Generalitat aquest matí ha estat antològica. Davant del qüestionament que feia el periodista sobre el tancament de la C-32, el responsable deia que no s'havia tancat; davant de la pregunta sobre si cotxes oficials s'estaven saltant la norma de circular per uns carrils determinats, la resposta era no en tinc constància, i en un to certament hostil per part del responsable, al qual en Bassas responia amb serietat i contundència.
Les cares del president Montilla i els seus consellers en la compareixença d'ahir al Parlament tampoc eren precissament relaxades, en un to crispat el president responia al cap de l'oposició, Mas, que quan volgués podia demanar un ple extraordinari per a parlar del tema, que ell hi seria. Per no dir de la cara d'en Clos al Senat a Madrid, també ahir, defensant-se de les preguntes de tothom, socis inclosos, sense convèncer a ningú, i més sol que la una.
Tot plegat sembla una baralla de pati d'escola i en la realitat és molt greu perquè la vida de les persones, el rendiment econòmic d'un país i les relacions socials es resenteixen. On és el líder que regenerarà el país? està encara a l'ESO? o ja forma part del nou partit que arrasarà a les eleccions?

Llibre: El laberinto de la felicidad d'Àlex Rovira
Pel·lícula: Cassandra's dream de Woody Allen
Música: It's allrigth de Marlango

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

El que passa Trina, és que tanta incompetència no és gratuita i d'aquó poc més de 5 mesos tenim les generals.

el calendari se'ls tira a sobre i qui en rebrà de plé crec que serà el PSC/PSOE i el més beneficiat CiU.

Aquest tripijoc que estàn fent ara amb els accesos a Barcelona serà decissiu per la correlació de forces en el parlament espanyol, temps al temps, el que caldrà veura és si aleshores el sabràn rendibilitzar com cal.

ERC faria bé marcant distàncies o fins i tot deixant un govern en el que no hi hauria d'haver entrat mai.

Ja s'ho faràn tots plegats.

4:55 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

D'acord Eduard, però el que ells s'ho facin no ens afavoreix, al contrari, em sembla que estem deixant en mans d'ineptes coses massa importants...

5:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A mi em fa l'efecte que aquests en tenen per molts anys, d'aquí quatre dies baixarà el gran farsant i seduirà a tota la penya, a mes, si fa falta ja tenen el cable d'Esquerra.

10:05 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

Em sembla que al gran seductor li cauen les dents i se l'esta empassant l'esvoranc continu...algú està perdent vots pels forats de l'AVE i com no vagin ràpid ni Esquerra els salvarà..al temps

4:37 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home