11.07.2007

Inaugurar en període electoral


La ministra Carme Chacón ha assegurat que no inauguraran l'AVE quan arribi a Barcelona... mec!mec! Em penso que la deixaran de banda una altra vegada, com amb el tema dels ajuts per lloguers. Els "homes de casa" ZP o Solbes, ja diran la seva i faran tantes inauguracions com calgui, que amb unes eleccions per al 9 de març (molt feministes...) no s'estaran de fer-se tantes fotos com calgui.

Mentre el president Montila i el conseller Nadal, que són del mateix partit que la ministra, van dient que a veure si el govern central s'hi posa de veritat i deixa de prendre'ns el número, sigui per les inversions, sigui per les obres, sigui pels anuncis de l'arribada de l'AVE. A les reunions del carrer Nicaragua s'ho deuen fer amb til·la.
Perquè a més la ministra Chacón serà la número 1 per Barcelona per a les mateixes eleccions. Ella que ha de salvar la pedrera de vots catalans per mantenir ZP al poder, ella que ha de ser la foto de la renovació i les dones joves al govern, havent de fer aquests números a casa seva. Com no espavilin no aconseguiran ni la meitat dels vots catalans que necessiten, o és que ja no els necessiten?

Llibre: El celler de Noah Gordon
Pel·lícula: Las trece rosas d'E. Martínez Lázaro
Música: Love in the time of cholera de Shakira

Etiquetes de comentaris: