11.11.2007

Barcelona World Race

Vuit vaixells naveguen cap als mars del sud, en una regata, la Barcelona World Race, que ha començat avui i que donarà la volta al món, seguint les rutes dels grans navegants, fins tornar a Barcelona d'aquí a 90 dies.
El món de la vela que sempre ha estat en mans dels qui s'ho podien pagar, ha esdevingut un esport mes accessible per les nombroses escoles nàutiques que hi ha per tot el litoral i que han posat a l'abast el lloguer de vaixells, aconseguint democratitzar-lo.

La regata, però, dóna més possibilitats. Si entreu a la pàgina oficial tindreu informació diària i completa del que estan fent els vaixells i els tripulants (només dos per vaixell) i també s'ha preparat, juntament amb el Servei de Projectes en Xarxa del Departament d'Educació, la possibilitat de treballar-ho amb els alumnes de les escoles i instituts de Catalunya en el seu Programa Educatiu
Es podran fer blocs de seguiment a Internet mitjançant les eines de la xtec.blocs i s'oferiran connexions a diversos punts del recorregut amb els tripulants per videoconferència, tota una experiència d'innovació aprofitant una iniciativa que posa Barcelona en la primera línia dels esdeveniments innovadors mundials i als estudiants catalans de participar en directe. Qui s'apunta?

Llibre: Alessandro Malaspina de Dario Manfredi
Pel·lícula: Master and Commander de Peter Weir
Música: La musica de le notte di Madrid Opus 3 de Bocherini


Etiquetes de comentaris: ,