9.17.2007

Premi per a ESADE



El diari The Wall Street Journal ha publicat el llistat de les millors escoles de negocis del món per a aquest any i ESADE és la cap de llista.
Per segon any consecutiu l'escola de negocis catalana s'ha erigit en la millor escola per a formar nous executius de tot el món, per darrera han quedat la suïssa IMD i en tercer lloc la London School of Economics.
És molt recomanable fer una ullada a les tipologies de formació continuada que es fan en aquests centres educatius que promouen a les persones a les més altes responsabilitats, amb mercat arreu del món. Són l'elit de l'empresariat, aquells que no treballen per menys de milions d'euros anuals. Tenir aquest centre a Barcelona comporta també que el nostre país és punt de referència per a la formació d'aquells que han de prendre les més grans decisions, a vegades més importants que les dels polítics, i per a les quals es preparen a casa nostra.
L'excel·lència també s'aconsegueix en les petites coses, el tarannà mediterrani i català és una de les referències que molts dels alumnes distingeixen a l'hora de valorar els estudis a ESADE; són una de les millors ambaixades de Catalunya al món. Potser podria estar bé que el sistema educatiu en general, i els responsables polítics i de gestió administrativa en particular, prenguessin model de com es treballa a ESADE, els que escriuen a The Wall Street Journal no s'estan de dir les coses pel seu nom.

LLibre: La gran novel·la sobre Barcelona de Sergi Pàmies
Pel·lícula: Paris, Je t'aime de Coixet i d'altres
Música: Cry me a river d'Aerosmith