9.16.2007

La lluita pels titulars


Aquest cap de setmana ha estat un exemple de com els gabinets de premsa dels diferents partits treballen incansablement per aconseguir el titular del telenotícies, costi el que costi. Ja estem en campanya electoral, alguns sembla que no l'hagin deixada de fa mesos, i entre campanya i campanya estricta, els espais de notícies són el portal on tothom vol estar present.
Dissabte el TN de la nostra, obria amb l'éxit aclaparador de Mas entrant a l'escola de formació de Convergència de la ma de l'home de la setmana, Josu Jon Imaz. Tots cofois per demostrar davant l'electorat que la prudència i la coherència d'Imaz és l'etiqueta del partit convergent, front aquells que posen data per a la independència o els que volen sortir a la foto tant si com no, inclús negant ser candidats fins al darrer moment. Les baralles de família són les pitjors, com tothom sap.
Però és que els socialistes, sabent que un titular del TN en cap de setmana és diamant pur, s'han endut Zapatero de la finca toledana on s'estava amb en Lula per fer-lo obrir la festa de la Rosa a Gavà dient que l'AVE serà a Barcelona per Nadal, com ja sabem per la munió de cartells d'ADIF que omplen les carreteres catalanes; i posant-li pebre al tema amb la frase del president Montilla: José Luis, no nos decepciones...que ja sabem que una bona emoció aconsegueix més vots que mil promeses.
El català emprenyat que ha dibuixat Enric Juliana s'ha mirat els dos titulars, mentre es menjava la carn a la brasa, i entre l'F1 i l'Eurobàsquet, percep que el curs serà dur i que els titulars ens vindran a dojo, un per contrarrestar l'altre, com el de l'arròs al Delta que s'han marcat avui per fer-nos oblidar que el blat i la llet es posaran pels núvols, això sí, per culpa dels xinesos, que han pensat, ara que tenen diners, en menjar tots. Vés quina idea!

Llibre: El metall impur de Julià de Jòdar
Pel·lícula: En la ciudad de Sílvia de José Luis Guerín

Etiquetes de comentaris: ,