9.21.2007

La ministra mediàtica

Sense desmerèixer a ningú, quan van nomenar Carme Chacón vicepresidenta del Congrés de Diputats, i desprès ministra de la Vivenda, alguns van dir que era la foto per als joves que ZP necessitava per a guanyar el vot juvenil.
Està clar que els alts càrrecs polítics, i d'empresa, són majoritàriament masculins i de més edat que la de Chacón; però reduir tot a la seva fotogènia no és just.
La senyora Chacón està acomplint el que s'espera d'ella: un titular cada dos dies, mesures mediàtiques per a aconseguir els vots que ZP necessita, i modernitat en la presentació, amb un toc intel·lectual per no ofendre les dones d'esquerres.
Els ajuts promesos per a pagar els lloguers als joves ja van tenir resposta de Solbes en el seu moment, i ara l'han tingut de Castells per intromissió en les competències de l'Estatut; en frase del Conseller: uns conviden a sopar i altres paguen la factura.
Però la ministra no s'està de res, ni tan sols de fer cartes a El País, recriminant-los el tractament que li fan a les seves propostes i les inexactituds en la informació, tot un caràcter la ministra Chacón. Ella té molt clar quin és el seu objectiu, el que li ha marcat el president Zapatero: aconseguir vots en els joves i en el planter català, on anirà de número 1 per Barcelona a les generals pel PSC.
Ja pot dir missa el Conseller Castells, que ell parla de diners i ella de vots, que són temes molt diferents, per això poden ser del mateix partit i no barallar-se.

Llibre: Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo
Pel·lícula: Eastern promises de David Cronenberg
Música: Kiss of life de Sade


1 Comments:

Anonymous Anònim said...

La flamant ministre i futura cap de llista del PSc a les eleccions dels veïns, la vaig escoltar en el "Problemes domèstics" (Catalunya Radio) d'en Manuel Fuentes, (per cert un programa que em fa petar de riure, al meu parer molt millor que "Minoria absoluta" (RAC1))i em va semblar d'una supèrbia esclatant, tot absolutament tot i tot el que toquen els socialistes i sobre tot el seu "particular" deure davant els " votants" frega la perfecció. Serà una pallissa inaguantable tenir que suportar la "pelica" d'aquesta paia, buuufffff !!! .

12:11 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home