10.15.2006


Eleccions a Polònia
Aquesta nit es dona el tret de sortida a la campanya electoral a Catalunya per elegir el nou parlament. Ja és normal que unes eleccions es vegin remogudes per les aigües brutes dels interessos més o menys amagats dels candidats i els seus partits. Aquestes però sembla que van per nota, entre el dvd de CiU, el "fascinant" candidat Montilla o els esperpèntics "atacs" públics al PP, no guanyem per titulars als noticiaris de ja fa uns dies.
Per això em sembla que on realment estem fent la batalla més clara i més interessant és a Polònia, el programa d'en Toni Soler que es veu a TV3 els dijous a la nit.
Que me'n dieu dels personatges? són veritables radiografies dels autèntics protagonistes que superen en molt l'interès dels originals. Ja ho sabem que compten amb un grup de guionistes que es deixen els dies pensant-ne els diàlegs, però això no treu mèrit. Ells diuen el més interessant, sens dubte.
La realitat és dura i no seria això el que ens agradaria que passés en aquesta campanya, però els candidats no donen per més. Votar hem de votar, és inexcusable, però com han de millorar els nostres representants, que ni els guionistes d'en Buenafuente ho estan aconseguint i en Madí està ofegat al top-manta electoral. Esperem el programa de dijous a veure si en treiem l'entrellat...