1.05.2008

Reis Mags aquesta nit


Per si no ho sabíeu avui arriben els Reis Mags d'Orient. No sembla un gran lloc on trobar joguines l'Orient en aquest moment, però com que ells són mags, segur que les han trobat. És més, trobaran allò que quasi mai troben els mortals, felicitat a dojo, i tal i com està l'ambient, no és qüestió de despreciar-ho.
Aquesta lluita aferrissada per comprar, per tenir-ho tot, per ser el primer en jugar al Ratchet i Clank per a Play 3 o per portar un abric Dolce&Gabanna o els insoportables ninots de Tous, no és nova, però s'està aguditzant per moments. La bogeria de la compra compulsiva és la reina de les festes.
Ahir era a la Plaça Catalunya de Barcelona i no es podia ni caminar, entre els guiris que fotografiaven fins i tot les botes dels policies i els embogits catalanets a la caça de la darrera versió del Pokemon Perla per a DS, no es podia donar un pas.
Per això calia mirar al cel, i intentar trobar l'estel reial entre tant de rebombori, i sí, allà hi era, com podeu comprovar a la foto..només que calia esguardar molt bé perquè les potentíssimes llums de El Corte Inglés no deixaven passar la seva màgica llum, pero hi era..fixeu-vos bé que el trobareu...Que els Reis us siguin profitosos!

Llibre: El mago de las estrellas de Ben Okri
Pel·lícula: Interview de Steve Buscemi
Música: It's oh so quiet de Bjork

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comments:

Blogger Bargalloneta said...

Aquesta febre consumista que ens consumeix ("valgui la redundància!!") és impressionant!!!, si compres, has de pensar en tothom per no deixar-te a ningú, per tant estàs obligada a fer-ho i si no compres ets el bitxo raro... crec que s'està perdent el sentit del Nadal i dels Reis Mags, del que realment signifiquen i entre tots ho hem relegat a comprar, comprar,comprar....
Però ahir encara vaig veure il.lusió quan passejant per les Rambles els nens i nenes amb els ulls oberts com a plats esperaven impacients que Sas Majestats passessin pel seu costat i els hi tiressin un caramel.... aquest hauria de ser el veritable sentit d'aquesta nit màgica.
Per cert espero que els reis hagin estat esplèndids!

Te m'has avançat!!!! ja he vist interview i és esplèndida amb un Buscemi insuperable i una Siena Miller que li dóna bona rèplica..

1:44 p. m.  
Blogger MEZQUETILLASVK said...

Un cariñoso saludo y Felices Reyes. Seguro que has sido una chica buenisima y has sido recompensada con creces.

Una enorme y franca sonrisa...:-)

3:27 p. m.  
Blogger MEZQUETILLASVK said...

Por cierto los Reyes me han dejado un ragalito para tí:

YouTube - Lucio Dalla - Attenti al lupo

3:34 p. m.  
Blogger Trina Milan said...

Mònica,

estem a la page de cinema...demà més!
Petó

Jordi,

gracias por el regalo, ¿como lo sabias que me gusta Dalla?
besos

10:13 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home