10.07.2007

Bàsquet femení a la final europea

Per saber que les noies de l'equip de bàsquet han arribat a la final de l'Eurobasket he hagut de cercar la notícia amb microscopi, mentre els diaris i els telenotícies s'ennueguen de futbol de primera, segona i tercera divisió...No fa res, elles, les components del millor equip, s'estan deixant la pell a Itàlia per ser campiones i anar directes als jocs olímpics de Pequín.
L'equip és una pinya, són dones que posen el millor per estar a l'alçada. Avui a Teledeporte (res de cadenes ordinàries, que deuen haver curses d'ànecs de primera divisió..) a les 19,30 h. veurem la final amb Rússia, la gran potència.
Estarem tots davant la tele per empènyer aquestes fantàstiques esportistes cap a la glòria..i també per veure com la Núria Galceran les cuida i està al cas de tot; és membre de l'equip tècnic de la selecció i és companya meva a la feina. L'estem esperant amb candeletes dimarts vinent per celebrar-ho tot, el que sigui, ella és també una crack i nosaltres estem molt contents de que sigui la nostra companya. Endavant !!!


Música: We are the champions de Queen

Etiquetes de comentaris: ,