5.08.2007

Blair, el quasi ex-president



Les eleccions franceses estan donant molt de sí, fa temps que els francesos són els inductors d'innovació en política i en cultura, i en aquesta ocasió no han estat menys.
A part de ser polítics nats i d'embolcallar tot el que fan d'autèntic esperit français, aconsegueixen que la resta del món estigui pendent d'ells, i així Tony Blair, el quasi ex-ministre britànic s'ha afanyat a presentar en Youtube un video de felicitació a Nicolàs Sarkozy per la seva victòria sense discussió. Apuntar-se a cavall guanyador sempre és interessant i rendible.
Blair és un animal polític de primera magnitud i encara que està en el que sembla el final de la seva carrera política, és capaç de fer-se amb la primera plana dels diaris i dels suports més nous, com Internet, i guanyar la batalla de la comunicació. Potser el Senyor Blair no té ganes de marxar i jubilar-se, potser s'està preparant per més altes empreses. Potser alguns polítics de per aquí baix haurien de prendre exemple de francesos i britànics, com sempre i fa temps.

1 Comments:

Blogger Eduard Batlle said...

Blair ha sabut sempre jugar molt bé les seves cartes. Fins i tot, en els moments més complicats.

11:27 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home