5.01.2007

Joost

Joost és la nova eina innovadora dels coneguts creadors de Kazaa i Skype, Janus Friis i Niklas Zennstrom. Aquests visionaris de la comunicació han plantejat una plataforma de continguts àudiovisuals que anomenen Joost i que vol ser la competidora directa de Youtube o Google.
La base de la seva idea és que la televisió de l'usuari actual i futur és la selecció de continguts, de programes, en funció dels perfils personals, i això fa que les ofertes generalistes ja no tinguin raó de ser; a més el fet d'oferir-la per Internet facilita l'abaratiment de costos i la universalització del producte.
Yvette Alberdingk Thijm, responsable de continguts de Joost ha explicat que la innovació de Joost consisteix en formular la seva oferta en base al software P2P, usuari a usuari, la qual cosa genera immediatesa, adequació a la demanda de producte i conectivitat total. Es pot comprovar essent usuari beta de la plataforma en aquest moment, nomès cal que algú t'inviti a formar part i la xarxa està plena...

Llibre The classical Trivium. The place of Thomas Nashe in the learning of his time de Marshall MacLuhan

Pel·lícula Íntim i personal de Jon Avnet
Música Because you loved me de Celine Dion