4.24.2007

Persones 5: Ferran Adrià

Com dirien a Polònia: és Ferran Adrià, el millor cuiner del món. I sembla que és ben cert. A Londres han tornat a declarar els grans crítics gastronòmics, per segon any consecutiu que El Bulli és el millor restaurant del món, i que Adrià és el millor cuiner.
Sembla que el noi de L'Hospitalet s'ho ha guanyat, i no és per menys.
Potser no vocalitza bé, potser sembla esmaperdut quan el veus, potser no dóna la imatge de seducció que s'esperaria en un geni, però ell ho és, malgrat tot i tots.
Les xifres astronòmiques que coronen els preus dels seus dinars no estan reservades per a tothom, però el que sí està fent és posar la cuina catalana, mediterrània, en el món, res no serà igual desprès de l'Adrià. El mèrit és tot seu.

Llibre: Si menges una llimona sense fer ganyotes de Sergi Pàmies
Pel·lícula: La grande bouffe de Marco Ferreri
Música: Secret Garden de Bruce Springteen