3.04.2007

Puigcercòs colonitzat

Aquest segon tripartit que es diu Entesa sembla una bassa d'oli, al contrari que el que va ser el primer, una muntanya russa sense paraxocs. Però les trompetes de l'apocalipsi poden sonar en qualsevol moment.
Ja hem tingut alguna sotragada com allò de que en Saura es declari quasi bé antisistema per proximitat marital, o quan es deixà caure amb el tema de la legalització de la marihuana, encara que no va aixecar el polsim que podrien tenir les darreres declaracions d'en Joan Puigcercòs, el qui va tornar a posar les banderes a toc de timbal montillià sense presa però sense pausa.
El tema de les infrastructures li ha fet dir avui que Catalunya és una colònia d'Espanya i que així no aconseguirem ni aeroport ni trens ni res. Ja sabem que les ha dit en una calçotada, lloc de disbauxa per definició, i a més amb els seus, però hauria d'anar amb compte, perquè demanar el traspàs de les Rodalies de Renfe és un pou que sense diners per gestionar-lo, es pot convertir en un bassal.
Com a Conseller, en Puigcercòs sap que el que interessa són els diners i desprès ja els gestionarem com ens sembli, aquesta és la veritable independència, la resta són cants de sirenes colonitzades.

Etiquetes de comentaris: , ,