2.21.2007

Champions a Barcelona


Aquesta nit al Camp Nou es juga un clàssic del futbol europeu, Barça- Liverpool.
És un regal d'aquells que poques vegades se'ns posen a l'abast. Dos equips que saben jugar a futbol, que tenen jugadors que s'ho creuen i que tenen entrenadors que responen a les expectatives, seriosos i de qualitat.
Deco va dir a principi de setmana que el problema del Liverpool és que té a Benítez. Amb raó. L'entrenador madrileny coneix perfectament el Barça i sap de les seves mancances. Però Rikjaard tampoc es queda endarrera, és un professional que sap on es juga les garrofes, i avui és un dels dies en que totes estan a sobre de la taula.
Els afeccionats culés saben que aquesta nit hi haurà espectacle del bo a casa, encara que sense Eto'o que està purgant les culpes de la sortida de to de la setmana passada, tot i que no sense raó per la seva part, però ha de cuidar les formes i saber com diu les coses, que desprès nomès ell haurà de passar la penitència, com s'està veient.
Com diria en Vázquez Montalbán, que segur que ha quedat aquesta nit per veure el partit al bar del segon planeta on viu: El futbol és la religió del nostre temps, i jo, descregut de les altres, nomès crec en aquesta.

Etiquetes de comentaris: ,