2.23.2007

Terror de veritat

La violència contra la dona en qualsevol context és tremenda i continuada. Sabem de les violacions i assetjaments en el lloc de treball, a la llar o al carrer, que arriben a l'assassinat en molts casos, tot i la concienciació que s'està portant a terme, però aquesta situació es veu agravada en els llocs de conflicte armat.
Irak és un bon exemple de com la legislació i la protecció de les persones no s'acompleixen, i en el cas de les dones és ja insostenible. S'ha conegut el cas d'una dona violada per policies iraquians, que ara es objecte d'atacs per part del mateix govern manipulant tota la informació i posant en dubte la seva versió dels fets, violant-la així una altra vegada.
No sembla que canviin gaire els rols sexuals i la dominació de l'home vers al dona, a Wimbledon han modificat el pagament de les tenistes per equiparar-les als seus homèlegs masculins, ni a la democràtica Gran Bretanya les dones se ne'n lliuren.
La única solució és seguir denunciant-ho, perseguir amb totes les de la llei els qui no l'acompleixen i sobretot educant i culturitzant sense descans per erradicar el terror.

Etiquetes de comentaris: