6.09.2006


Mundial alemany
Avui ha començat el Mundial de futbol 2006 a Alemania. Un dels esdeveniments esportius més importants del món. De fet hem vist darrerament alguna pel·lícula que glosa el nivell de globalització que abasta aquest esport, quan des de tuaregs fins a mongols, es pirren per veure els partits de futbol dels grans equips.
Alemania, a més, és una potència i des de la unificació no havia tingut la oportunitat de fer-se veure a escala planetària, amb un event com aquest, la qual cosa farà que posin tots els seus mitjans, que són molts, perquè el món vegi com de bé els hi estan sortint les coses.
Nomès una taca en aquest fet, segons els mitjans, a l'hora que s'organitza el Mundial futbolístic, s'organitza també un servei de prostitució femenina, no en parlen de masculina les notícies, que posarà a l'abast dels aficionats futboleros a 40.000 dones, per tal de rebaixar les calors dels partits i de les hormones.
Una associació, la Coalición Contra el Tráfico de Mujeres de Africa, América Latina, Pacífico Asiático, Australia, Europa y América del Norte, ha començat una campanya que anomena Comprar sexe no és un esport, trametent documents de protesta a les ambaixades alemanyes de països d'arreu del món. La resposta d'algun ambaixador és que a Alemania la prostitució és una activitat legal. Res a dir, legalment parlant. Però sí tenim alguna cosa a dir, éticament parlant, la prostitució és explotació i esclavatge.
Per una minoria de dones que són autònomes en aquest negoci, la majoria són esclaves i depenents, i sota aquest substrat de progressia teutona legal s'entreveu el mateix masclisme de sempre...perquè el futbol també els agrada a les dones, i on són els homes que han de servir de desfogament d'aquestes forofes?