1.27.2007

Llengües o desllengüats

El Govern de Zapatero, amb la ministra Cabrera, estàn fent una feina bruta que no ens esperàvem. La polèmica de les hores de llengua castellana al currículum dels estudiants de l'ensenyament obligatori és un error flagrant per part dels socialistes espanyols que no fa favor a ningú, i especialment als seus de Catalunya.
Però és que a més, ni tan sols estan acomplint cap deure de mirar pels estudiants, al contrari, la feina d'aprendre una llengua no es mesura en les hores que li dediquem sino en com l'aprenem, i això no és cap invent dels catalans, és una realitat mundial.
Que vulguin fer-se valdre els socialistes davant els peperos per fer oblidar els errors amb els bascos no vull pensar que sigui la raó, perquè seria massa mesquí. Nomès em sembla una bajanada que ni tan sols mirin al voltant per veure que hi ha altres temes a educació que sí valdria la pena que solucionessin, com el pressupost que hi dediquen, el més baix de la Unió Europea.
Tampoc Maragall sembla que vulgui esmenar la plana, i els comunicats pequen de sucre i mel. Que no sigui aquesta la primera esquerda en el tripartit que generi d'altres, perquè a Educació estem una miquetona farts de canviar de consellers i de no saber cap a on anem.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

ERC en aquest tema no pot callar com voldria en PP Montilla, és d'esperar que no ens decebin una vegada més.

2:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tot és qüestió del CIS i les enquestes i el govern sempre es mou en funció de cap on va el vent. Doncs ara que als sociates els apreten per autonomista, és hora d'endurir el discurs per no semblar massa tous.

11:17 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home