1.19.2007

The day after tomorrow

La tempesta Kyrill ha causat 34 morts al nort d'Europa. Realment el canvi climàtic està generant efectes molt importants i cada vegada més imprevistos.
La pel·lícula The day after tomorrow de Roland Emerich planteja un segon període de glaciació a tot el nord del planeta, i són espectaculars les imatges de la gelada com cobreix Nova York a la pel·lícula (per què sempre és a amèrica que arriben els extraterrestres i on passen les coses..?) però no ens semblava que la cosa anès tan seriosament com el que estem veient cada dia: tormentes inclreïbles al Nord d'Europa i hiverns que semblen estiu al sud.

L'avís dels especialistes ja fa dies que està fet, nogensmenys els acords de Kioto, que no acompleix ningú o els documentals d'ex-vicepresidents americans omplen els diaris de notícies. Mentre la lluita pels gasoductes o els pous de petroli evidencien que ningú en fa cas. Algú haurà de prendre decissions seriosament, ni que sigui perquè els nostres fills rebin un planeta del que no hagin de fugir.

Etiquetes de comentaris: