3.27.2007

Llibertat d'expressió


El Govern valencià format per membres del Partit Popular ha prohibit a TV3 emetre a territori de la Comunitat Valenciana, i tancarà les conexions tècniques perquè així sigui. Fa temps que als del PP no els agrada depèn quines coses que es diuen a TV3, pequè a Canal 9, és clar, ja ho controlen ells que no es diguin; i com que són els que manen, en el sentit més antic de la paraula, doncs ho fan, i no permeten que els valencians escullin quina tele veuen. Increïble.
Però no és més que un altre exemple del que el PP està fent arreu, i sinó vegeu el comunicat que varen fer sobre PRISA, fent boicot des d'un partit democràtic a una empresa de comunicació. Deplorable.
Si al segle XXI encara ens toca demanar llibertat d'expressió és que alguna cosa no estem fent bé. Potser en el seu moment, quant la transició ens va fer passar del costat fosc a la claror, alguna porta no la varem acabar d'obrir i ara tenim les conseqüències. La dreta espanyola haurà de ser alguna cosa més que el PP, que no és una dreta democràtica i solvent, és un grup de pressió amb cacics al més pur estil dictador.
Reivindiquem el dret a dir per poder ser, com cantava Lluís Llach dissabte...



1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Els del PP ja els coneixem i una vegada més fan el que han dit sempre, res de nou,no enganyen a ningú, es a dir totalment irrecuperables per a la democràcia, el trist és que tenim molta gent que els vota. Ara bé a l'altra costat i tenim els del PSOE, tots sabem que TV3 a Valencia i existeix malgrat aquest partit, i sobre tot a la lluita del govern Pujol en el seu moment.

12:41 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home